• cihan.rs@gmail.com

HABER DETAYI

19 Kasım 2016 13:01

Neden Konut Sigortası Yaptırmalıyız?

Neden Konut Sigortası Yaptırmalıyız?

Günümüzde bir çok kişi halen konut sigortasının gerekliliğine yeterince önem vermiyor ve olası ihtimalleri göz ardı ediyor. Konut sigortaları fiyat olarak çok uygun, kapsam olarak ise çok ama çok büyük ihtiyacı karşılıyor.

Eviniz risklere karşı güvence altında mı?

Siz dışarıdayken ve hatta belki dışarı bile çıkmamışken hırsız çoktan evinize girmiş, ne var ne yoksa talan etmiş olabilir… Böyle bir durumda hasar tazminini yapmak çok kolay değil. Değerli eşyalarınız, günlük kullanmak zorunda olduğunuz varlıklarınız, geçiminizi sağlayan para ve paralarınızı sakladığınız banka kartlarınız gibi ihtiyaçlar bir günde gidebilir, hırsızın çabuk davranması sonucu anında eriyebilir. Bu tür risklere karşı ne kadar hazırlıklısınız?

Evinizde kombi, lavabolar, makineler için her gün işlem gören ve durumundan hiç haberdar olmadığınız su boruları var. Bunların sızma yaptığını, patladığını, tıkandığını anlamak için her an evde olamayabilir, evde olsanız da uykuda yakalanabilirsiniz. Tazyikle su akan bir borunun tüm evi alt üst ederek her tarafı su basması kaç dakika sürer siz tahmin edin. Bu dakikalarla yarışmak öyle kolay değil! Siz taşan suyu fark etseniz bile müdahale edene kadar eviniz zarar görebilir, parke, mobilya gibi ev eşyaları anında deforme olur.

Hayatınız için en kötü deneyim olarak düşünebilecek bir risk ise yangınlar. Ocaklar, ısıtıcılar her ne kadar akıllı sistemlerle üretilmiş olsa da; rüzgarın, sarsıntıların veya insani ihmallerin neler yaratabileceği düşünülemeyecek kadar önemli. Böyle bir deneyimi kimse yaşamak istemez ve sonrasında yeniden hayat kurma gücü kolay bulunabilecek bir şey değil…

Konut sigortaları her gün onlarca kişinin yaşadığı bu risklerin yaşanabilme ihtimalini çok iyi bilen sigortacılar tarafından üretilmiş branşlardan birisi. Fiyat bakımından oldukça uygun edinebileceğiniz konut poliçeleri evinizi, yaşam alanlarınızı seviyor, olası tehlikelerden korkuyor, yeniden bunları inşa etme gücü bulmakta zorlanıyorsanız hiç düşünmeden hemen yaptırmanız gereken bir güvence biçimi…

Size uygun avantajlı konut tekliflerimizden yararlanmak için www.egesersigorta.com.tr adresinden ‘teklif Al’ kısmından ya da 0236 614 0160 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Firma Bilgileri

EGESER SİGORTA -SOMA ŞUBESİ
0236 614 0160 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Soma Taksi | Soma Tesisat | Hazır Kapı| Soma Elektrik | Soma Tesisat